Szervezeti értékeink

Bizalom
Partnerség
Ügyfélélmény

Felelősséggel tartozunk ügyfeleink iránt, ezért az életük minden területére kiterjedő biztosítási és pénzügyi programmal támogatjuk őket. Egyszeri termékértékesítés helyett, az élethosszig tartó kapcsolat kialakításában hiszünk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden élethelyzetben támaszkodni tudjanak ránk, az ügyintézés pedig gyors és stresszmentes legyen.

komplex
pénzügyi tervezés

szerződések
éves felülvizsgálata

gyors és
hatékony ügyintézés

Élethelyzethez igazított biztosítás

Munkánk során számos esetben találkozunk azzal a jelenséggel, hogy az emberek akár 10 éve nem nyúltak hozzá meglévő biztosításukhoz, miközben életminőségük és a gazdasági környezet is jelentősen megváltozott. Ha például egy alulbiztosított ingatlanban kár keletkezik, elveszhet mindaz, amiért a család egész életében dolgozott. Vagy ha a családban gyermek született és egy balesetben az édesapa súlyosan megsérül, és hosszabb időre kiesik a munkából, veszélybe kerülhet a család megélhetése. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy átfogó pénzügyi tervezéssel a biztosítások mindig igazodjanak az aktuális élethelyzetükhöz!

Élethosszig tartó ügyfélkapcsolat

Az elmúlt 17 évben nagy hangsúlyt fektettünk a digitális ügyfélkiszolgáló, valamint értékesítéstámogató és képzési rendszereink fejlesztésére. Ezáltal olyan ügyfélközpontú kiszolgálás valósulhatott meg, ami messze túlmutat a klasszikus termékértékesítésen: átvilágítjuk ügyfeleink meglévő biztosításait és szükség esetén aktualizáljuk őket, figyelemmel kísérjük a piaci újdonságokat és évente felülvizsgáljuk a biztosítási szerződéseket, valamint kár esetén sem hagyjuk magára őket, szakmai támogatást nyújtunk a sikeres kárbejelentés és kárrendezés érdekében.

Gyors és könnyű ügyintézés

Társaságunk magyar tulajdonú biztosításközvetítő cégként nemzetközi versenytársaihoz képest rugalmasabban tud reagálni a megváltozott élet- és üzleti körülményekre. Ezért folyamatosan keressük azokat a piaci újdonságokat, innovatív termékeket és eszközöket, amelyek lehetővé teszik a gyors és kényelmes ügyintézést, személyesen és az online térben egyaránt. Telefonos ügyfélszolgálatunk bonyolult menüstruktúra és hosszas várakozás helyett, azonnal fogadja ügyfeleink hívását, és teljes körű ügyintézést biztosít.