Munkatársak

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi területen, a HUNPénzügyi Tervező Kft.-hez (korábbi nevén UFS Group Kft.) 2004-ben, mint alapító tag csatlakozott. Fő feladata a pénzügyi terület vezetése, a törvényi és piaci változásoknak való megfelelés biztosítása, valamint ügyfél centrikus kiszolgálás biztosítása.

Forgó Erzsébet,
Pénzügyi termékek értékesítéséért felelős üzletágvezető

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a biztosítási piacon. Gépészmérnökként és közgazdászként diplomázott. Vagyonbiztosítási üzletágvezetőként és értékesítés támogatási csoportvezetőként szerzett szakmai tapasztalatot a Generali Biztosítónál. A HUNPénzügyi Tervező Kft. (korábbi nevén UFS Group Kft.) csapatához 2016-ban csatlakozott, mely vállalat vagyonbiztosítási termékek értékesítéséért felelős üzletágvezetőjeként dolgozik.

Janega Attila,
Vagyonbiztosítási termékek értékesítéséért felelős üzletágvezető

Karrierjét 2002-ben kötvénykereskedőként kezdte, majd elcsábította a részvények világa és hamarosan a nemzetközi tőkepiacokért felelős vezető lett. Szakmai tapasztalatát magyar és nemzetközi pénzintézeteknél szerezte. 2017-től regisztrált tőkepiaci hatósági oktatóként is tevékenykedik. 2019-ben csatlakozott a HUNPénzügyi Tervező Kft.-hez, ahol a befektetési szolgáltatások értékesítéséért felelős üzletágvezetőként támogatja a pénzügyi tanácsadók szakmai munkáját és naprakész tudását.

Kovács Péter,
Befektetési szolgáltatások értékesítéséért felelős üzletágvezető

A HUNPénzügyi Tervező Kft. (korábbi nevén UFS Group Kft.) csapatához 2008-ban csatlakozott ügyvezetői személyi asszisztensként. Az évek során az asszisztensi feladatok ellátása mellett egyre inkább belefolyt az értékesítő közvetítők támogatásába, a cég rendezvényeinek, utazásainak szervezésébe. Feladatai mind személyes, mind informatikai, adminisztratív jellegűek. A közvetítők és a vezetőség, valamint a szakmai támogatók közt a kapocs.

Tarcsai Krisztina,
Értékesítés támogató