Cégünkről

Együtt gondolkodunk,
együtt gondoskodunk

A HUNPénzügyi Tervező Kft. a hazai biztosításközvetítői piac legnagyobb,
100%-ban magyar tulajdonú Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalata.

17+ éve
a biztosítás piacon

30 000+
sikeres ügyfél

300+
tanácsadó országszerte

Együtt,
minden élethelyzetben

A 2004-ben alapított HUNPénzügyi Tervező Kft. – korábbi nevén UFS Group Pénzügyi Tervező Kft. – a Hungarikum Alkusz Cégcsoport lakossági és kkv ügyfelek kiszolgálására szakosodott tagvállalata, melynek közvetítői tevékenysége 4 pillérre épül: élet- és vagyonbiztosítások, pénzügyi termékek, valamint befektetési termékek és szolgáltatások értékesítésére. Ennek köszönhetően a biztosítási és pénzügyi piac teljes körű termékkínálata elérhető társaságunknál, biztosítva ügyfeleink részére az egyablakos ügyfélkiszolgálást.

Szakértő

Legfontosabb célunk meglévő és új ügyfeleink teljes körű és minőségi kiszolgálása a banki, biztosítási és befektetési piacon egyaránt. Olyan ügyfélcentrikus programokat kínálunk, ami nem csak termékértékesítésről szól, hanem teljes körű kiszolgálást jelent, és egészen a kárrendezésben nyújtott segítségig terjed. Társaságunk kiemelt hangsúlyt fektet ügyfelei élethelyzetéhez illeszkedő legmegfelelőbb biztosítási és pénzügyi konstrukciók felkutatására, valamint a folyamatos innovációra, piacújító megoldások alkalmazására.

Előrelátó

Társaságunk szlogenje – „Együtt gondolkodunk, együtt gondoskodunk” – egyet jelent az általunk vallott nézetekkel, azt az ügyfélközpontú kiszolgálási módot jelképezi, melyet nap mint nap teszünk ügyfeleink pénzügyi biztonságának megteremtése érdekében. Társadalmilag felelősen működő vállalatunk teljes körű pénzügyi igényfelmérést végez, aminek keretében közösen áttekintjük ügyfeleinkkel azokat az élethelyzeteket és célokat, melyekre pénzügyi megoldásokat keresnek rövid vagy hosszú távon.

Megbízható

Küldetésünk a magyar lakosság körében a pénzügyi öngondoskodás szemléletének minél szélesebb körű elterjesztése, szakértői segítséget adva saját védelmi hálójuk felépítésében. Egész életre szóló kapcsolat kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel, mely együttműködés a kölcsönös bizalmon alapul, hiszen nem mást bíztak ránk, mint a saját életüket vagy vállalkozásuk anyagi biztonságát. Az a biztos pont kívánunk lenni az életükben, aki által pénzügyeik kiszámíthatóbbak, biztosításaik pedig naprakészek lesznek, és teljeskörűen gondoskodnak róluk.

Innovatív

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálását szem előtt tartva az elmúlt 17 év alatt, komplex digitális ügyfél és partnerkiszolgáló, valamint innovatív értékesítés támogató és képzési rendszert fejlesztettünk ki. Magyar tulajdonú vállalatként nemzetközi versenytársainkhoz képest, gyorsabban és rugalmasabban tudunk reagálni a piaci történésekre. Büszkék vagyunk rá, hogy többek között 2020-ban a koronavírus hatására megváltozott életkörülményekhez igazodva, a hazai biztosítási piacon az elsők között vezettük be az elektronikus szerződéskötési folyamatot, például szolgálva a multinacionális biztosítótársaságoknak.